završni rad
Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane

David Hrkač (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Hrkač, D. (2016). Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:965947

Hrkač, David. "Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:965947

Hrkač, David. "Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:965947

Hrkač, D. (2016). 'Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:965947

Hrkač D. Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:965947

D. Hrkač, "Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:965947