prikaz prve stranice dokumenta Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre

Družetić, Lara
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Družetić, L. (2022). Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:546119

Družetić, Lara. "Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:546119

Družetić, Lara. "Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:546119

Družetić, L. (2022). 'Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:546119

Družetić L. Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:546119

L. Družetić, "Maslinovo ulje u funkciji razvoja enogastronomije Istre", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:546119

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.