prikaz prve stranice dokumenta Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama

Blažić, Marko
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Blažić, M. (2022). Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:488880

Blažić, Marko. "Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:488880

Blažić, Marko. "Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:488880

Blažić, M. (2022). 'Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:488880

Blažić M. Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:488880

M. Blažić, "Mjerenje osjetilnog doživljaja u vinarijama", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:488880

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.