prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj

Šaban, Jelena
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Šaban, J. (2022). Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban, Jelena. "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban, Jelena. "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban, J. (2022). 'Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Šaban J. Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

J. Šaban, "Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:564479

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.