prikaz prve stranice dokumenta Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj

Lunko, Katarina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Lunko, K. (2022). Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:304224

Lunko, Katarina. "Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:304224

Lunko, Katarina. "Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:304224

Lunko, K. (2022). 'Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:304224

Lunko K. Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 01.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:304224

K. Lunko, "Analiza i kvaliteta fine dining restorana u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:304224

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.