prikaz prve stranice dokumenta Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu

Kotarski, Barbara
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kotarski, B. (2022). Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126

Kotarski, Barbara. "Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126

Kotarski, Barbara. "Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126

Kotarski, B. (2022). 'Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126

Kotarski B. Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126

B. Kotarski, "Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.