Kotarski, B. (2022). Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126
Kotarski, Barbara. "Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126
Kotarski, Barbara. "Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126
Kotarski, B. (2022). 'Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126
Kotarski B. Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126
B. Kotarski, "Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:736126