prikaz prve stranice dokumenta Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića

Milovan, Ivan
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Milovan, I. (2016). Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan, Ivan. "Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan, Ivan. "Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan, I. (2016). 'Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Milovan I. Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

I. Milovan, "Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:389884

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.