Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Pleić, E. (2023). Zastupljenost tradicionalnih gastronomskih proizvoda u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062301
Pleić, Elena. "Zastupljenost tradicionalnih gastronomskih proizvoda u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062301
Pleić, Elena. "Zastupljenost tradicionalnih gastronomskih proizvoda u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062301
Pleić, E. (2023). 'Zastupljenost tradicionalnih gastronomskih proizvoda u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062301
Pleić E. Zastupljenost tradicionalnih gastronomskih proizvoda u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062301
E. Pleić, "Zastupljenost tradicionalnih gastronomskih proizvoda u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062301