prikaz prve stranice dokumenta Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja

Zekić, Nikolina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Zekić, N. (2022). Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722

Zekić, Nikolina. "Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722

Zekić, Nikolina. "Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722

Zekić, N. (2022). 'Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722

Zekić N. Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722

N. Zekić, "Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.