Zekić, N. (2022). Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722
Zekić, Nikolina. "Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722
Zekić, Nikolina. "Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722
Zekić, N. (2022). 'Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722
Zekić N. Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722
N. Zekić, "Uloga lokalne hrane u kreiranju turističkog doživljaja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:748722