prikaz prve stranice dokumenta La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur

Kraljiček, Matej
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kraljiček, M. (2022). La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338

Kraljiček, Matej. "La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338

Kraljiček, Matej. "La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338

Kraljiček, M. (2022). 'La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338

Kraljiček M. La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338

M. Kraljiček, "La gastronomie de Provence-Alpes-Côte d´ Azur", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:246338

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.