Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Kovačić, L. (2024). Analiza organizacijskih elemenata gastronomskih manifestacija na području grada Karlovca (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:087146
Kovačić, Lucija. "Analiza organizacijskih elemenata gastronomskih manifestacija na području grada Karlovca." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:087146
Kovačić, Lucija. "Analiza organizacijskih elemenata gastronomskih manifestacija na području grada Karlovca." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:087146
Kovačić, L. (2024). 'Analiza organizacijskih elemenata gastronomskih manifestacija na području grada Karlovca', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:087146
Kovačić L. Analiza organizacijskih elemenata gastronomskih manifestacija na području grada Karlovca [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:087146
L. Kovačić, "Analiza organizacijskih elemenata gastronomskih manifestacija na području grada Karlovca", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:087146