Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Cirkvenčić, T. (2024). Rakije i likeri destilerije Ra : proizvodnja i ponuda u ugostiteljstvu i turizmu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:996146
Cirkvenčić, Tara. "Rakije i likeri destilerije Ra : proizvodnja i ponuda u ugostiteljstvu i turizmu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:996146
Cirkvenčić, Tara. "Rakije i likeri destilerije Ra : proizvodnja i ponuda u ugostiteljstvu i turizmu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:996146
Cirkvenčić, T. (2024). 'Rakije i likeri destilerije Ra : proizvodnja i ponuda u ugostiteljstvu i turizmu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:996146
Cirkvenčić T. Rakije i likeri destilerije Ra : proizvodnja i ponuda u ugostiteljstvu i turizmu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:996146
T. Cirkvenčić, "Rakije i likeri destilerije Ra : proizvodnja i ponuda u ugostiteljstvu i turizmu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:996146