diplomski rad
Motivacija i stavovi potrošača prema veganskoj prehrani

Protić, Intia
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Protić, I. (2024). Motivacija i stavovi potrošača prema veganskoj prehrani (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:234669

Protić, Intia. "Motivacija i stavovi potrošača prema veganskoj prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:234669

Protić, Intia. "Motivacija i stavovi potrošača prema veganskoj prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:234669

Protić, I. (2024). 'Motivacija i stavovi potrošača prema veganskoj prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:234669

Protić I. Motivacija i stavovi potrošača prema veganskoj prehrani [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:234669

I. Protić, "Motivacija i stavovi potrošača prema veganskoj prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:234669

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.