Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Fočak, J. (2024). Pseudožitarice : hranjiva vrijednost i mogućnost primjene u ugostiteljstvu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:048413
Fočak, Jana. "Pseudožitarice : hranjiva vrijednost i mogućnost primjene u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:048413
Fočak, Jana. "Pseudožitarice : hranjiva vrijednost i mogućnost primjene u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:048413
Fočak, J. (2024). 'Pseudožitarice : hranjiva vrijednost i mogućnost primjene u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:048413
Fočak J. Pseudožitarice : hranjiva vrijednost i mogućnost primjene u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:048413
J. Fočak, "Pseudožitarice : hranjiva vrijednost i mogućnost primjene u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:048413