Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Zavod za turizam Katedra za turizam
Citirajte ovaj rad
Urukalo, T. (2024). Utjecaj tradicije i kulture na gastronomiju Bliskog Istoka (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:112005
Urukalo, Tamara. "Utjecaj tradicije i kulture na gastronomiju Bliskog Istoka." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:112005
Urukalo, Tamara. "Utjecaj tradicije i kulture na gastronomiju Bliskog Istoka." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:112005
Urukalo, T. (2024). 'Utjecaj tradicije i kulture na gastronomiju Bliskog Istoka', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:112005
Urukalo T. Utjecaj tradicije i kulture na gastronomiju Bliskog Istoka [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:112005
T. Urukalo, "Utjecaj tradicije i kulture na gastronomiju Bliskog Istoka", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:112005