Ostalo - Ostalo
Prirodne i industrijske trans masne kiseline : pojavnost i utjecaj na ljudsko zdravlje
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22. (2020), 1.; 56-67. https://doi.org/10.31727/m.22.1.3


Citirajte ovaj rad

Lešić, T., Vahčić, N., Krešić, G. i Pleadin, J. (2020). Prirodne i industrijske trans masne kiseline : pojavnost i utjecaj na ljudsko zdravlje. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.. (1.), 56-67. doi: 10.31727/m.22.1.3

Lešić, Tina, et al. "Prirodne i industrijske trans masne kiseline : pojavnost i utjecaj na ljudsko zdravlje." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., br. 1., 2020, str. 56-67. https://doi.org/10.31727/m.22.1.3

Lešić, Tina, Nada Vahčić, Greta Krešić i Jelka Pleadin. "Prirodne i industrijske trans masne kiseline : pojavnost i utjecaj na ljudsko zdravlje." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 22., br. 1. (2020): 56-67. https://doi.org/10.31727/m.22.1.3

Lešić, T., et al. (2020) 'Prirodne i industrijske trans masne kiseline : pojavnost i utjecaj na ljudsko zdravlje', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.(1.), str. 56-67. doi: 10.31727/m.22.1.3

Lešić T, Vahčić N, Krešić G, Pleadin J. Prirodne i industrijske trans masne kiseline : pojavnost i utjecaj na ljudsko zdravlje. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2020. [pristupljeno 01.01.2025.];22.(1.):56-67. doi: 10.31727/m.22.1.3

T. Lešić, N. Vahčić, G. Krešić i J. Pleadin, "Prirodne i industrijske trans masne kiseline : pojavnost i utjecaj na ljudsko zdravlje", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., br. 1., str. 56-67, 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:825934. [Citirano: 01.01.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.