Znanstveni rad - Pregledni rad
Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske
Ekonomska misao i praksa, 30 (2021), 1; 99-119. https://doi.org/10.17818/EMIP/2021/1.5


Citirajte ovaj rad

Bogdan, S. (2021). Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske. Ekonomska misao i praksa, 30. (1), 99-119. doi: 10.17818/EMIP/2021/1.5

Bogdan, Siniša. "Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske." Ekonomska misao i praksa, vol. 30, br. 1, 2021, str. 99-119. https://doi.org/10.17818/EMIP/2021/1.5

Bogdan, Siniša. "Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske." Ekonomska misao i praksa 30, br. 1 (2021): 99-119. https://doi.org/10.17818/EMIP/2021/1.5

Bogdan, S. (2021) 'Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske', Ekonomska misao i praksa, 30(1), str. 99-119. doi: 10.17818/EMIP/2021/1.5

Bogdan S. Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske. Ekonomska misao i praksa [Internet]. 2021. [pristupljeno 12.03.2025.];30(1):99-119. doi: 10.17818/EMIP/2021/1.5

S. Bogdan, "Predviđanje stečaja u restoranskoj industriji Hrvatske", Ekonomska misao i praksa, vol. 30, br. 1, str. 99-119, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843211. [Citirano: 12.03.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.