Luketa, I. (2016). Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291
Luketa, Iva. "Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291
Luketa, Iva. "Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291
Luketa, I. (2016). 'Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291
Luketa I. Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291
I. Luketa, "Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291