Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Healthy Food for Healthy Life
Old and New Paradigm in Health Tourism

Hristina Rizzitelli (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Rizzitelli, H. (2016). Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530

Rizzitelli, Hristina. "Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530

Rizzitelli, Hristina. "Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530

Rizzitelli, H. (2016). 'Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530

Rizzitelli H. Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530

H. Rizzitelli, "Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530