diplomski rad
Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije

Marina Široki (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Široki, M. (2017). Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841758

Široki, Marina. "Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841758

Široki, Marina. "Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841758

Široki, M. (2017). 'Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841758

Široki M. Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841758

M. Široki, "Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841758