prikaz prve stranice dokumenta Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije

Široki, Marina (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Široki, M. (2017). Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:176287

Široki, Marina. "Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:176287

Široki, Marina. "Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:176287

Široki, M. (2017). 'Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 07.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:176287

Široki M. Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 07.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:176287

M. Široki, "Brendiranje autohtone hrvatske gastronomije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:176287

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.