prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu

Bogovac, Ana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Bogovac, A. (2017). Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:776539

Bogovac, Ana. "Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:776539

Bogovac, Ana. "Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:776539

Bogovac, A. (2017). 'Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:776539

Bogovac A. Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:776539

A. Bogovac, "Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:776539

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.