Scientific paper - Chapter in Book
Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani
In: Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja. Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021. pp. 73-81. urn:nbn:hr:191:411549


Cite this document

Krešić, G. (2021). Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani. Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja (pp. 73-81). Zagreb: Hrvatski veterinarski institut. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Krešić, Greta. "Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani." Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja, Hrvatski veterinarski institut, 2021, pp. 73-81. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Krešić, Greta. "Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani." In Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja, 73-81. Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Krešić, G. (2021) 'Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani' Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, pp. 73-81. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549 (Accessed 19 February 2025)

Krešić G. Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani. Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja. Zagreb: Hrvatski veterinarski institut; 2021. Pp. 73-81. [cited 2025 February 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

G. Krešić, "Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani", Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021, pp. 73-81. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Please login to the repository to save this object to your list.