Sudarević, L. (2017). Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437
Sudarević, Lucija. "Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437
Sudarević, Lucija. "Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437
Sudarević, L. (2017). 'Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437
Sudarević L. Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437
L. Sudarević, "Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437