završni rad
Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi

Marija Raukar (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Raukar, M. (2017). Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766

Raukar, Marija. "Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766

Raukar, Marija. "Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766

Raukar, M. (2017). 'Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766

Raukar M. Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 22.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766

M. Raukar, "Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766