završni rad
Molekuralna gastronomija kao inovativni trend

Vedrana Gilja (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Gilja, V. (2018). Molekuralna gastronomija kao inovativni trend (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213

Gilja, Vedrana. "Molekuralna gastronomija kao inovativni trend." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213

Gilja, Vedrana. "Molekuralna gastronomija kao inovativni trend." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213

Gilja, V. (2018). 'Molekuralna gastronomija kao inovativni trend', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213

Gilja V. Molekuralna gastronomija kao inovativni trend [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213

V. Gilja, "Molekuralna gastronomija kao inovativni trend", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213