prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije

Martinić, Martina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Martinić, M. (2018). Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960

Martinić, Martina. "Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960

Martinić, Martina. "Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960

Martinić, M. (2018). 'Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 09.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960

Martinić M. Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 09.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960

M. Martinić, "Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.