Kučan, P. (2019). Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:835458
Kučan, Petra. "Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:835458
Kučan, Petra. "Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:835458
Kučan, P. (2019). 'Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:835458
Kučan P. Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:835458
P. Kučan, "Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:835458