prikaz prve stranice dokumenta Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude

Vukoja, Marija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Vukoja, M. (2019). Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635

Vukoja, Marija. "Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635

Vukoja, Marija. "Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635

Vukoja, M. (2019). 'Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635

Vukoja M. Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 18.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635

M. Vukoja, "Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073635

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.