prikaz prve stranice dokumenta Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu

Premilovac, Petra
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Premilovac, P. (2019). Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915

Premilovac, Petra. "Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915

Premilovac, Petra. "Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915

Premilovac, P. (2019). 'Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 08.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915

Premilovac P. Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 08.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915

P. Premilovac, "Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.