Premilovac, P. (2019). Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915
Premilovac, Petra. "Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915
Premilovac, Petra. "Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915
Premilovac, P. (2019). 'Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915
Premilovac P. Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915
P. Premilovac, "Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:800915