prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga  doživljaja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja

Tomulić, Andrea
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tomulić, A. (2020). Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301

Tomulić, Andrea. "Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301

Tomulić, Andrea. "Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301

Tomulić, A. (2020). 'Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301

Tomulić A. Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 22.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301

A. Tomulić, "Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.