Tomulić, A. (2020). Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga
doživljaja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301
Tomulić, Andrea. "Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga
doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301
Tomulić, Andrea. "Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga
doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301
Tomulić, A. (2020). 'Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga
doživljaja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301
Tomulić A. Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga
doživljaja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301
A. Tomulić, "Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga
doživljaja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:480301