prikaz prve stranice dokumenta Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske

Čuljak, Filip
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Čuljak, F. (2021). Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:487394

Čuljak, Filip. "Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:487394

Čuljak, Filip. "Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:487394

Čuljak, F. (2021). 'Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:487394

Čuljak F. Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 02.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:487394

F. Čuljak, "Povezanost mediteranske gastronomije: primjer Francuske i Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:487394

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.