diplomski rad
Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi

Ivor Dalsaso (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Dalsaso, I. (2016). Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso, Ivor. "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso, Ivor. "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso, I. (2016). 'Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 20.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

Dalsaso I. Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 20.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876

I. Dalsaso, "Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:646876