završni rad
Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam

Krizmanić, Michael
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Krizmanić, M. (2023). Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282293

Krizmanić, Michael. "Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282293

Krizmanić, Michael. "Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282293

Krizmanić, M. (2023). 'Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282293

Krizmanić M. Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282293

M. Krizmanić, "Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282293

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.