Suknaić, T. (2022). Molekularna gastronomija i umjetnost inovativnog kuhanja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:061136
Suknaić, Tea. "Molekularna gastronomija i umjetnost inovativnog kuhanja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:061136
Suknaić, Tea. "Molekularna gastronomija i umjetnost inovativnog kuhanja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:061136
Suknaić, T. (2022). 'Molekularna gastronomija i umjetnost inovativnog kuhanja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:061136
Suknaić T. Molekularna gastronomija i umjetnost inovativnog kuhanja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:061136
T. Suknaić, "Molekularna gastronomija i umjetnost inovativnog kuhanja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:061136