Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Floris, P. (2023). Prilagodba poduzeća za vrijeme i nakon COVID-19 zdravstvene krize (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:014697
Floris, Paola. "Prilagodba poduzeća za vrijeme i nakon COVID-19 zdravstvene krize." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:014697
Floris, Paola. "Prilagodba poduzeća za vrijeme i nakon COVID-19 zdravstvene krize." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:014697
Floris, P. (2023). 'Prilagodba poduzeća za vrijeme i nakon COVID-19 zdravstvene krize', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 13.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:014697
Floris P. Prilagodba poduzeća za vrijeme i nakon COVID-19 zdravstvene krize [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 13.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:014697
P. Floris, "Prilagodba poduzeća za vrijeme i nakon COVID-19 zdravstvene krize", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:014697