Tatai, T. (2016). Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741
Tatai, Tamara. "Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741
Tatai, Tamara. "Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741
Tatai, T. (2016). 'Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741
Tatai T. Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741
T. Tatai, "Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:457741