završni rad
Održiva prehrana

Marija Babić (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Babić, M. (2017). Održiva prehrana (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:839360

Babić, Marija. "Održiva prehrana." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:839360

Babić, Marija. "Održiva prehrana." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:839360

Babić, M. (2017). 'Održiva prehrana', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:839360

Babić M. Održiva prehrana [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:839360

M. Babić, "Održiva prehrana", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:839360