Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu

Rina Čabrijan (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Čabrijan, R. (2017). Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145

Čabrijan, Rina. "Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145

Čabrijan, Rina. "Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145

Čabrijan, R. (2017). 'Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145

Čabrijan R. Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 15.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145

R. Čabrijan, "Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145