prikaz prve stranice dokumenta Meso : nutritivne i sigurnosne značajke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Meso : nutritivne i sigurnosne značajke

Jerbić, Ivona
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Jerbić, I. (2017). Meso : nutritivne i sigurnosne značajke (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517

Jerbić, Ivona. "Meso : nutritivne i sigurnosne značajke." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517

Jerbić, Ivona. "Meso : nutritivne i sigurnosne značajke." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517

Jerbić, I. (2017). 'Meso : nutritivne i sigurnosne značajke', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517

Jerbić I. Meso : nutritivne i sigurnosne značajke [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517

I. Jerbić, "Meso : nutritivne i sigurnosne značajke", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.