završni rad
Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam

Iva Brajković (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Brajković, I. (2017). Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976

Brajković, Iva. "Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976

Brajković, Iva. "Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976

Brajković, I. (2017). 'Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976

Brajković I. Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976

I. Brajković, "Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976