Brajković, I. (2017). Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976
Brajković, Iva. "Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976
Brajković, Iva. "Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976
Brajković, I. (2017). 'Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976
Brajković I. Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976
I. Brajković, "Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995976