završni rad
Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu

Edita Kadić (2017)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Kadić, E. (2017). Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić, Edita. "Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić, Edita. "Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić, E. (2017). 'Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić E. Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

E. Kadić, "Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713