Raukar, M. (2017). Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766
Raukar, Marija. "Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766
Raukar, Marija. "Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766
Raukar, M. (2017). 'Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766
Raukar M. Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766
M. Raukar, "Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946766