Prlić, D. (2018). Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665
Prlić, Danko. "Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665
Prlić, Danko. "Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665
Prlić, D. (2018). 'Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665
Prlić D. Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665
D. Prlić, "Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665