prikaz prve stranice dokumenta Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima

Prlić, Danko
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Prlić, D. (2018). Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665

Prlić, Danko. "Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665

Prlić, Danko. "Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665

Prlić, D. (2018). 'Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665

Prlić D. Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 22.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665

D. Prlić, "Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:710665

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.