Pavlić, A. (2018). Proizvodnja i tržište ekološkog meda (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421
Pavlić, Antonela. "Proizvodnja i tržište ekološkog meda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421
Pavlić, Antonela. "Proizvodnja i tržište ekološkog meda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421
Pavlić, A. (2018). 'Proizvodnja i tržište ekološkog meda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421
Pavlić A. Proizvodnja i tržište ekološkog meda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421
A. Pavlić, "Proizvodnja i tržište ekološkog meda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421