prikaz prve stranice dokumenta Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu

Švigir, Matej (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Švigir, M. (2018). Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388

Švigir, Matej. "Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388

Švigir, Matej. "Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388

Švigir, M. (2018). 'Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 31.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388

Švigir M. Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 31.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388

M. Švigir, "Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.