Švigir, M. (2018). Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388
Švigir, Matej. "Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388
Švigir, Matej. "Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388
Švigir, M. (2018). 'Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 07.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388
Švigir M. Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 07.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388
M. Švigir, "Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:521388