Gilja, V. (2018). Molekuralna gastronomija kao inovativni trend (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213
Gilja, Vedrana. "Molekuralna gastronomija kao inovativni trend." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213
Gilja, Vedrana. "Molekuralna gastronomija kao inovativni trend." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213
Gilja, V. (2018). 'Molekuralna gastronomija kao inovativni trend', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213
Gilja V. Molekuralna gastronomija kao inovativni trend [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213
V. Gilja, "Molekuralna gastronomija kao inovativni trend", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:078213