završni rad
Nutritivni značaj žitarica i prerađevina

Biljana Čudić (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Čudić, B. (2018). Nutritivni značaj žitarica i prerađevina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić, Biljana. "Nutritivni značaj žitarica i prerađevina." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić, Biljana. "Nutritivni značaj žitarica i prerađevina." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić, B. (2018). 'Nutritivni značaj žitarica i prerađevina', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić B. Nutritivni značaj žitarica i prerađevina [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

B. Čudić, "Nutritivni značaj žitarica i prerađevina", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564