prikaz prve stranice dokumenta Nutritivni značaj žitarica i prerađevina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Nutritivni značaj žitarica i prerađevina

Čudić, Biljana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Čudić, B. (2018). Nutritivni značaj žitarica i prerađevina (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić, Biljana. "Nutritivni značaj žitarica i prerađevina." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić, Biljana. "Nutritivni značaj žitarica i prerađevina." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić, B. (2018). 'Nutritivni značaj žitarica i prerađevina', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Čudić B. Nutritivni značaj žitarica i prerađevina [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

B. Čudić, "Nutritivni značaj žitarica i prerađevina", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:718564

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.