Sinanović, K. (2018). Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758
Sinanović, Kristina. "Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758
Sinanović, Kristina. "Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758
Sinanović, K. (2018). 'Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758
Sinanović K. Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758
K. Sinanović, "Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758