prikaz prve stranice dokumenta Bučino ulje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Bučino ulje
Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam

Sinanović, Kristina (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Sinanović, K. (2018). Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758

Sinanović, Kristina. "Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758

Sinanović, Kristina. "Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758

Sinanović, K. (2018). 'Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758

Sinanović K. Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 26.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758

K. Sinanović, "Bučino ulje : Nutritivne specifičnosti i valorizacija kroz turizam", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:773758

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.