Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija

Tamara Belančić (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Belančić, T. (2018). Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić, Tamara. "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić, Tamara. "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić, T. (2018). 'Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić T. Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

T. Belančić, "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049