Belančić, T. (2018). Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049
Belančić, Tamara. "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049
Belančić, Tamara. "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049
Belančić, T. (2018). 'Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049
Belančić T. Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049
T. Belančić, "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049